Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniai receptai. Prancūziška Gintarės žuvis

Dainininkė Gintarė Ramonaitė tikina, kad per Kūčias jai skaniausi – žuvies valgiai. „Nors ir nesu užkietėjusi maisto gamintoja, tačiau esu nusižiūrėjusi vieną receptą, kaip labai skaniai pasigaminti žuvies kepsnių. Receptas – ne mano sukurtas šedevras, bet vis tiek labai geras“, – juokiasi Gintarė.
Gintarei skaniausia prancuziškai kepta žuvis.
Gintarei skaniausia prancūziškai kepta žuvis. / „Scanpix“ nuotr.

Jums reikės:

Žuvies filė, svogūno galvutės, česnako, poros pomidorų, fermentinio sūrio, majonezo, druskos ir pipirų.

Kaip gaminti:

Jūrų lydekos filė reikia supjaustyti gabalėliais ir sudėti į kepimo skardą. Prieš tai reiktų įkloti folijos arba kepimo popieriaus. Žuvį pabarstyti druska ir pipirais, ištepti trintais česnakais. Ant kiekvieno gabalėlio žuvies uždedame po griežinėlį svogūno ir pomidoro. Sutarkuojame sūrį sumaišome su majonezu ir jį taip pat uždedame ant žuvies gabalėlių. Skardą su žuvimi pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių, kol kepsnių paviršius apskrus.

Visi Kūčių ir Kalėdų receptai...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai