VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+5°
Kaunas
+5°
Klaipėda
+6°
Šiauliai
+5°
Panevėžys
+4°
Alytus
+5°
Mažeikiai
+6°
Utena
+4°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Skanios idėjos
Greitai ir lengvai
Sotūs pietūs
Smaližių rojus
Šventėms
Egzotiški skoniai
Patarimai
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Skanios idėjos
Naujienos ankstesnės nei 2013 08 06, 11:07
Kaip iškepti burnoje tirpstančią mėsą ir žuvį
Išsaugota
Iškylai gamtoje – tinkamas maistas
Išsaugota
Pasidalinkite iškylų gamtoje skanėstų receptais!
Išsaugota
Kuriama 2012 metų receptų skrynia „Pamėgta ir tikra“ kartu!
Išsaugota
Kokia dešra lietuvių mėgstamiausia?
Išsaugota
Naujo dešros recepto kelias
Išsaugota
Mėsos prieskoniai: baravykai, kadagio uogos ir... romas?
Išsaugota
Šaltai rūkyta ar vytinta dešra – kurią rinktis?
Išsaugota
Spalvota kokteilių magija
Išsaugota
Jurgos braškių pyragas
Išsaugota
Emilijos jogurtinis braškių ir bananų desertas
Išsaugota
Eglės picos užkandis
Išsaugota
Editos braškių rabarbarų ežerėliai
Išsaugota
Editos morkų krepšeliai su vyšniomis
Išsaugota
Ramūno kiaulienos kepsnys su sūriu ir pomidorais
Išsaugota
Rimos boružėlių salotos
Išsaugota
Populiariausi pasaulio gėrimai
Išsaugota
Sukurkime 2012 m. receptų skrynią „Pamėgta ir tikra“ kartu!
Išsaugota
Papietaukime Egipte
Išsaugota
Nauja „Mažeikių mėsinės“ kryptis – pamėgta ir tikra
Išsaugota
Dešros gamybos paslaptys
Išsaugota
Vištienos šlaunelės su daržovių ir maskarponės sūrio užpilu
Išsaugota
Veganiška trinta keptų pomidorų sriuba su aromatinėmis žolelėmis ir kokosų aliejumi
Išsaugota
Vištienos salotos su vynuogėmis
Išsaugota
Minkštučiai mėsos kąsneliai
Išsaugota
Kulinarijos guru: Brillat-Savarinas
Išsaugota
Ananasų sulčių ir kokosų pieno gaiva „Virgin Pina Colada“
Išsaugota
Sumuštinukai su žirnelių kremu, kumpiu ir parmezanu
Išsaugota
Mėlynių putėsiai su baltojo šokolado musu
Išsaugota
Klafutis su kokosų pienu, avietėmis ir žaliosiomis citrinomis
Išsaugota
Trinta bulvių sriuba su keptomis paprikomis
Išsaugota
Sumuštiniai – populiariausias užkandis skubantiems
Išsaugota
Veganiškas troškinys su kokosų pienu
Išsaugota
Pomidorų ir rikotos pyragas
Išsaugota
Rabarbarų ir uogų apkepas
Išsaugota
Pasaulio gurmanai vienijasi
Išsaugota
Kulinarijos guru: Paulas Bocuse
Išsaugota
Indiški pyragėliai su pomidorais ir panyru
Išsaugota
Ledus pasigaminkite patys!
Išsaugota
Sriuba – atgaiva skrandžiui
Išsaugota
Tikra neapolietiška pica „Margherita“
Išsaugota
Saldaus pieno varškės spurgos
Išsaugota
Gardžios indiškos pomidorų sriubos receptas
Išsaugota
Vyno vertinimo galingieji
Išsaugota
Ką verta žinoti apie ruginius miltus
Išsaugota
Velykų stalo tradicijos: sotu ir puošnu
Išsaugota
Virtuvės meistras Linas Samėnas: „Ant šv. Velykų stalo turi būti ir pyragas“
Išsaugota
Vėjo pėdsakais
Išsaugota
Kokteilių guru
Išsaugota
Stilingi sūrio patiekalai
Išsaugota
Kas Jums svarbu renkantis vietą pavalgyti?
Išsaugota
Ką žinome apie kvapniąją petražolę?
Išsaugota
Kaip iškepti ploną ir traškų blynelį?
Išsaugota
Sveiki atvykę į prieskonių pasaulį: ar viską žinote apie savo prieskonių lentyną?
Išsaugota
Kiek laiko virškinamas maistas?
Išsaugota
Kiaušinių virimo atmintinė
Išsaugota
Kulinarijos guru: Gordonas Jamesas Ramsay'us
Išsaugota
Kiaušinių salotos
Išsaugota
Makaronų salotos
Išsaugota
Vištienos salotos
Išsaugota
Vandens ir vyno harmonija
Išsaugota
Majonezai pagal seniausias lietuviškas tradicijas
Išsaugota
Ką valgysime gavėnios laikotarpiu
Išsaugota
Salotos su tunu
Išsaugota
Pikantiškos salotos
Išsaugota
Paukštienos salotos su mozarella, pomidorais ir špinatais
Išsaugota
Ispaniški keksiukai
Išsaugota
Gaivios salotos
Išsaugota
Agurkų ritinėliai
Išsaugota
Vaidos salotų receptas
Išsaugota
Simonos sūrio rutuliukai
Išsaugota
Lauros paelija su jūros gėrybėmis
Išsaugota
Linos obuolių pyragas
Išsaugota
Tado vištienos tortilija
Išsaugota
Sandros sausainėlių receptas
Išsaugota
Gabrielės kalafijorų apkepas
Išsaugota
Gabrielės kepta stirniena su šviežiomis salotomis
Išsaugota
Daivos saldainiai „Ferrero Rocher“
Išsaugota
Gabrielės traški žuvis su saldžiarūgščiu padažu
Išsaugota
Editos vyšniniai keksiukai
Išsaugota
Evelinos lazanija
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Išsaugota
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Išsaugota
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Išsaugota
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis
Išsaugota