Naujienos ankstesnės nei 2020-01-23 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Aštuonkojai su „Novello“ aliejumi. Kurie laimi – pagaminti Kalabrijos ar Kampanijos būdu?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: pomidorų krepšelyje su kuskusu ir pikantiškoje pupų „insalata“

Prieskoninės žolelės

Prieskoninių žolelių darželis ant palangės: ką auginti?

„Čili čempionato“ akimirka

Patarimai, kaip prisijaukinti aštrumą ir užgesinti gaisrą gerklėje, jei jo padauginot

Arbūzas

Meniu per karščius: ką geriausia valgyti ir kas numalšins troškulį?

Agurkų salotos

Genialus paprastumas: pikantiškos agurkų salotos su aguonomis

Tailande pusryčiai, pietūs ir vakarienė neįsivaizduojama be ryžių

Azijos virtuvė: kasdieniai ryžiai ir ne visada įveikiamas aštrumas

Moteris valgo aitriąją papriką

Kuo užgerti aštrų maistą? 5 gėrimų receptai

Pikantiška moliūgų užtepėlė

Gaminu kūrybingai #9: Pikantiška moliūgų užtepėlė