Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-04-12 20 val.
Jurga Jurkevičienė

Jurga Jurkevičienė. Kaip aš ispanus mokiau nekepti alyvuogių aliejuje – pasimokykit ir jūs

Įvairūs padažai

12 padažų, prieskonių ir pagardų, kurių visada vertėtų turėti savo virtuvėje

Lydytas ghi sviestas

Sviestas ar aliejus: kokį produktą ir kada naudoti? Populiariausių aliejaus rūšių charakteristika

„Tikri vaisiai“ įkūrėja Gintarė Čivilienė

Mažų maisto verslų starto ir augimo karantinas nestabdė: kokie nauji pirkėjų įpročiai tą lėmė?

Alyvuogių aliejus

Viskas apie alyvuogių aliejų: kaip išsirinkti kokybišką produktą, jį laikyti ir vartoti. Aiškina alyvuogių aliejaus someljė

Jurga Jurkevičienė

Jurga Jurkevičienė: kodėl mus mokė būti gerais, sąžiningais, užuot mokę meluoti?

Lakštinė veido kaukė

3 gudrybės, kurios paįvairins grožio procedūras namuose: neišmeskite lakštinės veido kaukės pakuotės

Jurga Jurkevičienė

J.Jurkevičienė: meldžiuosi Druskininkų bažnyčioje. Už Lietuvos pašto vandalų nuodėmių atleidimą

Jurga Jurkevičienė

J.Jurkevičienė: bijau adatų, medikų ir koronaviruso. Mano „skiepai“ – aukštos klasės alyvuogių aliejus