Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-07-10 19 val.
Justinas Kapkovičius ir jo gamintas patiekalas

„Pavarsdienorastis“ receptas: antienos šlaunelės „confit“ ir juodųjų lęšių „cassoulet“

Midijos su vynu

Valentino dieną švęsiantiems namie: midijų troškinys, jautienos kepsnys ir antiena su šokoladu

kepta antis

Su pastarnokais kepta šventinė antis

NORFA - ŠVENTINIS ANTIES KRŪTINELĖS KEPSNYS

Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Renata Ničajienė ir jos ruoštas šventinis patiekalas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: kepta antis su džiovintomis slyvomis ir balzamiko padažu

Kalėdinių skanėstų dvejetas

Lietuviškų patiekalų duetas Kalėdoms: kepta antis su grikiais ir aguonų vyniotinis

Antiena

Nuodėmė neparagauti per šventes: 6 antienos skoniai primena, jog rojus egzistuoja ir Žemėje

Troškinta antiena

Pietums – gardi troškinta antiena

Šviežios mėsos asortimentas

Raudona ar balta mėsa: ką privalome žinoti ne tik rinkdamiesi, bet ir gamindami?