„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2022-12-17 9 val.
Vylius Blauzdavičius ir jo kepta antis su perlinėmis kruopomis

Vyliaus Blauzdavičiaus receptas šventėms: kepta antis su perlinėmis kruopomis

Kepta antis

Renkamės kepsnį šventėms: 10 puikių receptų antienos mėgėjams

Raugintų kopūstų sriuba su mėsa

Raugintų kopūstų sriuba su mėsa: paprasčiau – su kiauliena, įmantriau – su antiena

Tarta su rūkyta antiena, gorgonzola ir slyvomis

Aurimėlio virtuvė: tarta su rūkyta antiena, gorgonzola ir slyvomis

Virtuvės šefas Gil Deoquino

Naujame Azijos maisto restorane – tarptautinė komanda, dim sum ir ypatinga antis

Balandėliai su antiena ir džiovintomis slyvomis

„Aurimėlio virtuvė“: balandėliai su antiena ir džiovintomis slyvomis

Švediškos cinamoninės bandelės

5 cinamonu kvepiantys patiekalai: nuo anties iki mielinių bandelių

Kepta antis

Ekspertė pataria, kaip paruošti ir iškepti sultingą antį. 3 puikūs receptai

Kepamas kalakutas

10 patarimų renkantis paukštį Kalėdų stalui: kokio dydžio, kiek ir kaip kepti?