Naujienos ankstesnės nei 2022-01-28 9 val.
Lydytas „ghi“ sviestas

Kada tradicinį sviestą verta keisti lydytu ir 3 receptai su šiuo „skystu auksu“

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovai virtuvėje“ ruošiasi šventėms – purus varškės apkepas su vyšnių padažu

Daržovių apkepas

Spalvingas ir skanus šakninių daržovių ir sūrio apkepas

Mėsos kukuliai

Rudeniškai vakarienei – patiekalas iš maltos mėsos: 3 receptai

Trinta sviestinių moliūgų sriuba

Patarimai, su kuo dera moliūgai, ir 2 receptai – sriubos bei apkepo

Nida Degutienė ir jos keptas apkepas

Nidos receptas: makaronų, mėsos ir cukinijų apkepas

Nida Degutienė ir jos kepta musaka

Nidos receptas: vegetariškas baklažanų apkepas musaka

Įdaryti patisonai

Kaip ruošti ir su kuo derinti patisonus: patarimai ir 6 receptai

Nesaldus cukinijų pyragas ir jo ingredientai

12 įdomių nesaldžių patiekalų su cukinijomis: nuo apkepų iki troškinių