Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-05-22 12 val.
Įvairių rūšių pienas

Virtuvės abėcėlė: kuo ypatingos įvairios gyvūninio ir augalinio pieno rūšys?

Tautvilė Šliažaitė

Vaizdo pasakojimas. Pieno produktai: mitai ir tikrovė apie jų pasirinkimą ir privalumus

Monika Dubauskaitė

Žaliavalgių restorano įkūrėja Monika Dubauskaitė: „Sąmoninga mityba pirmiausia prasideda galvoje“

Pienas

Honkongui – lietuviški maisto produktai

Produktai

Naudinga žinoti: kuo galima pakeisti įprastus produktus

Iš kokosų minkštimo išspaustas saldaus skonio kokosų pienas plačiai vartojamas Rytų kraštų ir vegetariškoje virtuvėje.

Kaip pasiruošti augalinio pieno