Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-08-07 10 val.
Prieskoninės žolelės

Žalumynai žiemai: kaip šaldyti, džiovinti ir kitaip įdomiai paruošti

Šviežių bazilikų padažas

Žalias ir visur tinkantis: šviežių bazilikų padažas pagal Davidą Lebovitzą

Prieskoniniai augalai

Vešlus darželis ant palangės: 5 patarimai, kuriuos turite žinoti

Maisto produktai

Produktai, kurių nederėtų laikyti šaldytuve

Bazilikas virtuvėje ir kosmetikoje

Bazilikas – jaunystės eliksyras

Vakarėlio akimirka

Blyninės atidaryme Nijolė Pareigytė savo keptą blyną dovanojo Natalijai Zvonkei (nuotraukos)

Laidoje „Be grimo“ buvo diskutuoja apie E maisto sudėtyje.

Žinomi žmonės ragavo sriubos su E621 (nuotraukos)

Bazilikas

Kas kuria prieskonių madą?

Vištiena su bulvėmis

Valentino gardėsiai. Vištiena su bulvėmis