„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-25 8 val.
Gaminamas bazilikų pesto padažas

Gaminame pesto: nuo klasikos iki įdomių jo giminaičių

Aromatinės žolelės

Su kuo derinti populiarius žalumynus, kad atsiskleistų jų skonis ir nauda? Receptai

Mocarelos užkandis su šviežiu baziliku

Pasiilgusiems spalvų ir ryškių skonių – mocarelos užkandis su šviežiu baziliku

Švieži žalumynai virtuvėje

Prieskoniai ant palangės: trumpas gidas, kaip prižiūrėti žoleles – sėjame dabar, skanaujame per Velykas

Naminis pesto padažas

„O ką skanaus?“ receptas: universalusis naminis pesto padažas

Nida Degutienė ir jos keptas daržovių apkepas

Nidos receptas: daržovių apkepas su skrudintais bazilikais

Knygoje „Skonio reikalas“ rašoma ir apie aromatines žoles

Ištrauka iš knygos „Skonio reikalas“. Aromatingoji virtuvė: naudojame žoles

Justinas Kapkovičius ir jo gamintas padažas „Pistou“

„Pavarsdienorastis“ receptas: prancūziškas bazilikų ir sūrio padažas „Pistou“

Aromatinės žolelės

4 prieskoninės žolelės, kurių dabar gausu: su kuo jas derinti? Receptai