Naujienos ankstesnės nei 2017-12-18 19 val.
Dangira Šimašiutė ir jos gamuntos cukruotos apelsinų žievelės

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: cukruotos apelsinų žievelės

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas guliašas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: vengriško stiliaus kalakutienos guliašas

Dangira Šimašiutė ir jos keptas obuolių pyragas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: obuolių pyragas su traškučiu

Dangira Šimašiuyė ir jos virta moliūgų sriuba

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: moliūgų ir raudonųjų lęšių sriuba

Dangira Šimašiutė ir jos keptos spurgos

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: obuolių žiedų spurgos

Dangira Šimašiutė ir jos virta žalių pomidorų uogienė

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: žaliųjų pomidorų „uogienė“

Dangira Šimašiutė ir jos keptas keksas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: kriaušinis keksas su šokolado gabaliukais

Dangira Šimašiutė ir jos kepta tarta

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: pomidorų tarta su ožkų pieno sūriu

Dangira Šimašiutė ir jos ruoštas Briuselio kopūstų apkepas

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: Briuselio kopūstų apkepas