Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-07-19 9 val.
Moteris valgo

Visa tiesa apie duoną, ryžius ir makaronus: kaip gaminti, kad būtų mažesnis glikemijos indeksas

Duona

Devintinių homilija: Krikščionybėje tarp Dievo ir žmogaus nebėra prieštaravimo

Užkandžiai piknikui

Ruošiamės piknikui: 5 itališkų užkandžių receptai

Skrebučiai su vyšniniais pomidorais ir naminiu sūriu

Strelkabelka receptas: skrebučiai su vyšniniais pomidorais ir naminiu sūriu

Duonelės su pesto padažu

Tobulas užkandis: itališkos focaccia duonelės su pesto padažu

Juodas prancūziškas batonas

Juodo maisto mada jau Lietuvoje: kuo nudažyti tamsūs, it anglis batonai?

„Fazer“ duonos kepykla

„Fazer Lietuva“ plečiasi: į naują eksporto „arkliuką“ investavo 1,7 mln. eurų

Duona

9 populiarios miltų rūšys: kuo jie ypatingi ir kam labiausiai tinka?