Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-06-26 8 val.
Auksė Rusteikytė ir Giedrė Motuzaitė Matuzevičiūtė

Ką lietuviai valgė IX–XIV amžiuje: VU archeologės ištyrė pirmą lietuvišką duoną

Šefas Artūras Braslauskas ir jo ruoštas tortas

„100 tortų Lietuvai“: šefo Artūro Braslausko juodos duonos ir Matjes silkės tortas

Duonos tortas su grietine, pienių medumi ir agurkais

„100 tortų Lietuvai“: konditerės Kristinos Liukaitytės duonos tortas su grietine, pienių medumi ir agurkais

Žolelėmis ir česnaku pagardinta focaccia

Netikėtas, bet tobulas kepinys su bulvėmis: žolelėmis ir česnaku pagardinta „focaccia“

Pjaustoma duona

Keičiasi duonos vartojimo įpročiai: tradiciniai produktai užleidžia vietą naujovėms

Grikių duona ir piemenėlių pyragas su polenta

„auGalingas pirmadienis“: piemenėlių pyragas su polenta bei grikių ir chia sėklų duona

Vytaras Radzevičius ir jo kepta duona

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: itin greitai iškepama duona su rozmarinais ir sezamo sėklomis

Pjaustoma duona

Duonos laikymo ABC: kodėl jai netinka šaldytuvas, kaip išvengti pelėsio, ką daryti su apdžiūvusia?

Duona su įvairiomis sėklomis

Kai norisi naminės duonos, bet žaisti su mielėmis – ne: 7 receptai