Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-09-24 19 val.
Kaip išsikepti sakartvelietiškos duonos

Kaip išsikepti sakartvelietiškos duonos

Sumuštinis su čiabata

Sotaus, skanaus ir nepermirkusio sumuštinio ABC: kokias gudrybes verta žinoti?

Salotos su pomidorais

2 gaivūs patiekalai su pomidorais: ryškūs skoniai ir spalvos nustebins

5d5d21e5d3639video_5d5d21de03f9b

Žmonos poelgis Ukrainoje Izraelio premjerą privertė pasiaiškinti

Sotus suvožtinis

Žinomo kulinaro idėjos priešpiečių dėžutei: 3 skanių ir maistingų sumuštinių receptai

Skonio trikampis su Julija Mazuriene

Skonio trikampis su Julija Mazuriene: kuri duona patenkins visas jusles?

Pjaustoma duona

Specialistės patarimai, kaip ilgiau išlaikyti šviežią duoną ir ką daryti su likučiais

Tomas Kasiliauskas ir jo gamintas desertas

Konditeris T.Kasiliauskas: „Temperatūra virtuvėje gerokai aukštesnė nei desertų knygoje“

Bulvių apkepas su rūkyta lašiša ir žirneliais

10 receptų dievinantiems krapus: gardiname mišraines, silkę, apkepus