Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-01-13 16 val.
Patiekalai iš duonos likučių ir kitų produktų

Spintelėje prikaupėte nesuvalgytos duonos? 3 receptai padės ją sunaudoti

Aurelija Gurskienė

Greitai ir gardžiai: naminė tamsi duona šventiniam stalui

Duona

Tyrimas: duona, cukrus ir sviestas dar dominuoja, mąžta baltos duonos, kečupo ir dešrelių vartojimas

Tinklaraštininkai ir jų kepta veganiška duonelė su sėklomis

„Vegan Pipiro“ receptas: duonelė su sėklomis (be glitimo)

Pikantiškas ir saldus skrebučiai

Prancūziškų skrebučių diena: patarimai, kaip juos ruošti, ir 3 originalūs receptai

Andriaus prekyba duona Briuselyje

Briuselio lietuvis Europos institucijų darbuotojams kepa lietuvišką duoną

Andrius Verseckas

Briuselio lietuvis Europos institucijų darbuotojams kepa lietuvišką duoną

Renata Ničajienė ir jos kepta fokačija

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: tobula fokačija, kurios net nereikia minkyti