Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-12-19 16 val.
Druska ir Pipirai 10

„Druska ir pipirai“: kaip kieta ruginė duonelė tapo puriu karamelizuotu desertu

Sumuštiniai su vištiena ir karamelizuotais svogūnais

Sotūs ir maistingi sumuštiniai pietums: 12 receptų

Rimantė Kulvinskytė

R.Kulvinskytė – apie nostalgišką tėvų ir karantino virtuvę

T.Aleknavičius lietuvius apibūdina kaip duonos valgytojų tautą, kurios įpročius keičia laikmetis

„Gardėsio“ duonos produktų vystymo vadovas T.Aleknavičius: „Skonio receptoriams pailsinti kartais norisi paprastumo“

Moliūgų duona su graikiniais riešutais

Pusryčiams ar saldžiam pasilepinimui – moliūgų duona su graikiniais riešutais

Duona

Naminės duonos diena: 15 receptų pradinukams ir pažengusiems

Trijų skirtingų rūšių duona

„Virtuvės mūza“ dalijasi 3 duonos receptais: ruginė, česnakinė ir graikiška

Duona

Dietologė – apie mieles: kokios jų naudingos savybės ir kada galima pajusti neigiamą poveikį

Sumuštiniai iš skirtingų pasaulio regionų

Pasaulinė sumuštinių diena: po receptą iš Danijos, Japonijos ir Meksikos