Naujienos ankstesnės nei 2021-05-20 20 val.
Medus

Pasaulinę bičių dieną – apie medų kulinarijoje ir duonos su juo receptas

Bananų žievės

Išmetate bananų žievę? Be reikalo – jas galima valgyti!

Juliana Liachovič ir Teresa Liachovič

Juliana įkūrė „Mamos gardėsius“, kad kepėja mama neliktų bedarbė: dirba kartu ir niekada nesipyksta

Tinklaraštininkės ruošti gardūs sumuštiniai

Sumuštiniai tinka visiems sezonams: 3 pavasariški maisto tinklaraštininkės receptai

Savaitgalio pusryčiai

Idėjos ilgiems, tingiems savaitgalio pusryčiams ir kruasano su lašiša bei kiaušiniu receptą

Duona

Dietistė Ž.Dumbraitė: „Visos maisto medžiagos vienodai svarbios, todėl nereikėtų atsisakyti ar riboti vienos jų“

Grikių duona

3 kepiniai be gliuteno ir pieno produktų: grikių duona, picos padas ir nesudėtingas braunis

Daržovių salotos

Požymiai, kad organizmui trūksta skaidulų. Kokiuose produktuose jų yra?

Latvių virtuvės patiekalai

Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai