Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-07-08 20 val.
Andalūziška šalta apelsinų sriuba

Andalūzijos virtuvė: gaspačo pusseserė – šalta apelsinų sriuba

Skrebutis su avokadu ir keptu kiaušiniu

Karališkiems pusryčiams – skrebutis su avokadu ir pesto kiaušiniene

Ieva Greičiūnaitė ragina kūrybiškai sunaudoti likučius

Maisto tinklaraštininkė: iš likučių gimsta skanūs patiekalai. Duonelės ir sriubos receptai

Kun. Artūras Kazlauskas

Artūras Kazlauskas: Devintinių Evangelija. Yra duona ir yra Duona

Andalūziškas patiekalas iš duonos trupinių

Andalūzijos virtuvė: patiekalas iš duonos trupinių – „migas“

Medus

Pasaulinę bičių dieną – apie medų kulinarijoje ir duonos su juo receptas

Bananų žievės

Išmetate bananų žievę? Be reikalo – jas galima valgyti!

Juliana Liachovič ir Teresa Liachovič

Juliana įkūrė „Mamos gardėsius“, kad kepėja mama neliktų bedarbė: dirba kartu ir niekada nesipyksta

Tinklaraštininkės ruošti gardūs sumuštiniai

Sumuštiniai tinka visiems sezonams: 3 pavasariški maisto tinklaraštininkės receptai