Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-09-14 15 val.
Vilma ir Martynas iš miesto persikėlė į kaimą

Pora iš miesto persikėlė į kaimą: Martynas tapo kalviu, o Vilma ėmė kepti duoną

LDK pietūs su V.Petkūniene

Įdomybės iš protėvių virtuvės: kodėl šakutė turi bent 3 dantukus, o sveikindami susidaužiame taurėmis?

Duona

Kaip išlaikyti duoną šviežią net per didžiausius karščius? Pataria ekspertė

Radviliškių kaimo kepykla

Pora kepyklą įkūrė jau išnykusiame kaime: „Duoną minkome, kol gryčios sienos aprasoja“

„Ukmergės duonos“ gaminiai

„Ukmergės duonos“ direktorė: duonos kainos toliau augs, o pasaulis jau kalba ir apie badą

Draugės, o dabar ir verslo bendrasavininkės Agnė Kundrotaitė ir Inga Brazauskė

Savaitės vieta: kepiniais kvepiantis draugių verslas – kavinė „Margas kočėlas“

Šviesi mielinė duona su razinomis

Pusryčių karalienė – cinamonu kvepianti mielinė duona su razinomis

Nida Degutienė ir jos kepti duonos paplotėliai

Nidos receptas: duonos paplotėliai iš dviejų ingredientų