Naujienos ankstesnės nei 2023-01-29 11 val.
Vita Marija Murėnaitė ir jos kepta „naan“ duona

Keliautojos ir kulinarės Running Vita indiškos duonelės „naan“, keptos keptuvėje

Prof.R.Laužikas sako, kad istorinius valgius tebemėgstame

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

Pjaustoma ir ragaujama 1,5 metro duonos kepalas.

Berlyne prasidėjo „Žalioji savaitė“: lietuvišku alum vokiečiai lūpų nevilgė, bet raikė lietuvišką duoną-milžinę

berlyne-vykstancioje-parodoje-zalioji-savaite-rakyta-lietuviska-duona-milzine

Berlyne vykstančioje parodoje „Žalioji savaitė“ rakyta lietuviška duona-milžinė

Kepiniai kepykloje BOKA

5 skanios naujos vietos Vilniuje: nuo madingos kepyklos iki Tailando maisto

Traškios duonelės

Skanus ir maistingas užkandis – traškios ruginės duonelės su sėklomis

Valgomos dovanos

Geriausia dovana – valgoma: ką pirkti, o ką ruošti patiems? Idėjos, patarimai, receptai

Federico Meschino ir jo gaminti patiekalai

3 itališki patiekalai pagal šefą F.Meschino: prireiks vos kelių ingredientų