Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-02-16 18 val.
Martynas Vildžiūnas

Martyno kepykla Vilniuje sulaukė neregėto antplūdžio: sėkmės recepto nežino nė pats

Duona

Šv. Agotos dieną – 4 duonos receptai: kildiname ir soda, ir mielėm, ir raugu

Kristina Liukaitytė ir jos kepta dviejų rūšių duona

Ekspertė dalijasi naminės duonos ABC. 2 receptai, kurie galėtų tapti budinčiais

Kepta duona su padažu

Užkandžių hitas – kepta duona su puikiu padažu. Nesustosit, kol visko nesuvalgysit

Tortilijos

Turite išbandyti: 7 alternatyvos, kurios sumuštiniuose gali pakeisti duoną

Fokačija

Kepame naminę fokačiją: patarimai ir receptai – neminkytos mielinės ir su raugu

Vita Marija Murėnaitė ir jos kepta „naan“ duona

Keliautojos ir kulinarės Running Vita indiškos duonelės „naan“, keptos keptuvėje

Prof.R.Laužikas sako, kad istorinius valgius tebemėgstame

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

Pjaustoma ir ragaujama 1,5 metro duonos kepalas.

Berlyne prasidėjo „Žalioji savaitė“: lietuvišku alum vokiečiai lūpų nevilgė, bet raikė lietuvišką duoną-milžinę