Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-01-15 10 val.
Krekeris su sūriu ir čatniu

Gurmaniškieji čatniai: iš ko juos gaminti rudenį ir su kuo valgyti? 9 receptai

Granola

Lengvesniems savaitės pusryčiams – granola: proporcijos, patarimai ir 10 receptų

Šeimos vakarienė

Mitybos specialistės patarė, ką valgyti namuose, kad liktume sveiki: vien grikių ir mėsos neužtenka

Persimonų pyragas

Kai persimonų netrūksta: kvapnus jų pyragas su riešutais ir džiovintais vaisiais

Vištienos troškinys

Prieskonių prisodrintas vištienos troškinys su džiovintais abrikosais

Riešutai

Riešutų ir džiovintų vaisių mėgėjams: atkreipkite dėmesį, ką valgote

Renata Ničajienė ir jos gaminti džiovintų vaisių saldukai

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: džiovintų vaisių saldukai

Nida Degutienė ir jos keptas brandintas kalėdinis pyragas

Nidos receptas: brandintas kalėdinis pyragas – ir šventiniam stalui, ir dovanoms

Keksas su razinomis

10 klasikinių ir neįprastų desertų su razinomis: tiks ir kasdien, ir per šventes