Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-02-11 14 val.
Silkė

Norite būti sveiki? Valgykite silkę kasdien

Šaltiena

Šaltiena nusipelnė būti ant mūsų stalo: naudinga ir grožiui, ir sveikatai

Šviežia mėsa

Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pasenusios

Rauginti kopūstai

Traškūs, balti ir gardūs: šefo patarimai, kaip teisingai užraugti kopūstus

Aliejus su žolelėmis

Kaip patiems pasigaminti žolelėmis kvepiantį aliejų

Namų tvarkymas

10 praktiškų patarimų, kaip namus sutvarkyti greičiau ir su malonumu

Daržovių džiovinimas

Kaip teisingai džiovinti vaisius ir daržoves

Arbūzas

7 patarimai, kaip išsirinkti sunokusį ir saldų arbūzą

Saulėje džiovinti pomidorai

Kaip patiems pasigaminti delikatesą – džiovintus pomidorus aliejuje