Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-04-08 20 val.
„Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže

„Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže – nieko nekainuoja, o namai kvepia kaip restorane

Karantino kuchnia: čili troškinys

„Karantino kuchnia“: itin greitai pagaminamas čili troškinys, kuris primins tą iš garsios picerijos

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“: minkštutėliai kotletai baltajame padaže – visai kaip mokykloje

„Karantino kuchnia“: patys skaniausi „Jūratės“ kepsniai

„Karantino kuchnia“: patys skaniausi „Jūratės“ kepsniai ir... kas ta Jūratė?

Evelina Stundžienė

„Karantino kuchnia“: žymiausia Lietuvoje trinta pievagrybių sriuba – visai kaip iš picerijos

Evelina Stundžienė, autentiškiausias mokyklinis plovas

„Karantino kuchnia“: autentiškiausias mokyklinis plovas – pigiausi ingredientai ir daug meilės

„Karantino kuchnia“: Čičinsko kepsniai

„Karantino kuchnia“: Čičinsko kepsniai – nostalgija dvelkianti legenda iš Panevėžio

Karantino kuchnia: čeburekai

„Karantino kuchnia“: įmantresnių čeburekų receptas ir kaip dar pagaminti koldūnų ar picą kitai savaitei