Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-06-12 13 val.
Karantino kuchnia

„Karantino kuchnia“: gaiviausia šaltsriubė karščiausiai dienai

„Karantino kuchnia“: „Cordon Bleu“

„Karantino kuchnia“: „Cordon Bleu“ – vištienos kepsnys su sūriu ir kumpiu per 20 min.

Karantino kuchnia

„Karantino kuchnia“: tobulai grilinimo sezono pradžiai – universalūs mėsos marinatai

„Karantino kuchnia“: kibinai

„Karantino kuchnia“: patys skaniausi ir sultingiausi kibinai

„Karantino kuchnia“: Charčio sriuba

„Karantino kuchnia“: charčio sriuba. Nežinau, kodėl iki šiol valgydavau ją tik šašlykinėse

„Karantino kuchnia“: zrazai

„Karantino kuchnia“: kiaulienos „zrazai“ su kiaulienos įdaru ir kiaulienos padažu

Karantino kuchnia

„Karantino kuchnia“: kaip pagaminti tikrą ir gardų vištienos sultinį

„Karantino kuchnia“: nostalgiški švilpikai su spirgučių padažu

„Karantino kuchnia“: nostalgiški švilpikai su spirgučių padažu

Evelina Stundžienė

Pavydėtinas Evelinos pabėgimas nuo karantino už Atlanto: 7 aplankytos šalys ir pirmąkart ragauta iguana