Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-06-06 9 val.
Vištiena su bazilikais

Nauja pora – vištiena ir bazilikai: marinuokit, kepkit ant grilio ir klausykit pagyrų

Vilniaus paukštyno „Fiesta“ linijos produktai
Reklama

Grilio žvaigždės – dešrelės: maisto technologė patarė, kaip išsirinkti

Grilyje kepti šonkauliai
Reklama

Grilyje kepti šonkauliukai – ir meistrams, ir naujokams: per vakarą tapsite pikniko žvaigžde

Grilyje keptos marinuotos vištų blauzdelės

Jogurte marinuotos, grilyje keptos vištų blauzdelės: valgysit jau po valandos

Grilyje kepta dorada

Ekspertas paaiškina, kodėl geriau kepti visą doradą ir kur nesuklysti. Receptas

Kiauliena
Reklama

Viso pasaulio skoniai – jūsų virtuvėje: kuo gardinti kiaulieną?

Grilyje kepta marinuota vištiena

Paskanaukit marinuotos, grilyje keptos vištienos

Grilyje kepta vištiena ir ananasai

Ar jau išbandėt ant grilio keptos vištienos ir ananaso derinį? Pakerės!

Šašlykai
Reklama

Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti