Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2016-09-12 10 val.
Jautiena.

Veganiškos mitybos mada paukščių ir gyvulių Lietuvoje negelbėja

Jautienos kepsnys

Kaip paprastai organizmą papildyti baltymais?

Gardžiai iškepti didkepsniai

Virtuvės gidas: kokią jautienos dalį pasirinkti sriubai, troškiniui ar kepsniui?

Mėsainis

Įdomiausi mėsainiai pasaulyje. Pravers net spurga bei klevų sirupas!

Maltinis

Svečiams netikėtai užklupus – 4 lengvi receptai

Jautiena su kukurūzais ir krienų padažu

Prabangūs kepsniai gamtoje – misija įmanoma

Jautienos kepsnys

Kam jautieną valgyti tiesiog būtina?

Naminis mėsainis

Pagrindinės klaidos, kurias darote kepdami mėsainius

Mėsos patiekalai.

Karališki patiekalai – višta ir jautienos didkepsnis. Receptai