Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-01-26 9 val.
Restorano „Rojalis“ degustacinė vakarienė

Startavo „Rojalio“ degustacijų ciklas: pirmoji vakarienė – odė prabangiai jautienai

Testuoti kebabai

Kebabų testas: kur jie Vilniuje skanūs ir kur nebrangūs?

Gatvės maistas Peru

Geriausia kulinarinė kryptis – Peru: 10 įdomiausių patiekalų, kurių verta ragauti

Ėrienos kepsnys šventiniam stalui

Kepsnys Kalėdų stalui: rinkitės – kiaulienos, jautienos ar veršienos

Tinklaraštininkės ir jų ruošti užkandžiai iš jautienos

FeedMySister receptai švenčių sezonui: 2 užkandžiai iš jautienos

Aluje troškinta jautiena su pastarnokų ir bulvių koše

Strelkabelka receptas: troškinta jautiena su pastarnokų ir bulvių koše

„Le Butcher“ ruošiami mėsainiai

Gurmaniškų mėsainių idėją atsivežė iš Paryžiaus: kokia jų paslaptis?

Mėsos kukuliai

Skanieji kukuliai: 15 paprastų jų receptų iš skirtingos mėsos

Mėsa

Honkongo specialistai vertina lietuviškos mėsos kokybę