Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-05-22 13 val.
Julija Steponavičiūtė ir jos gamintas troškinys „chilli con carne“

„KitchenJulie“ receptas: puikusis troškinys „chilli con carne“

Desertasekleras, desertas, pyragaitis, kremasscanr

Gydytoja apie žarnyno infekcijas: kokie maisto produktai pavojingiausi?

Senos lietuviškos veislės jaučiai

Marokas įsileis lietuvišką jautieną

Šašlykai

Grilio sezonui artėjant: ekspertas pataria, kaip išsirinkti ir tinkamai kepti mėsą

Tyrimo duomenimis, importuota mėsa nebuvo tinkama vartoti žmonėms, tačiau ja buvo prekiaujama.

Suėmė įtariamuosius: pavojinga sveikatai jautiena iš Egipto atsidūrė ant prekystalių

Didkepsnis

Apie kitokią mėsą

Tortilija

Raudona ar balta mėsa, smulkinta ar faršas? Patarimai, kaip atpažinti šviežią mėsą

Bulgariški kebabai

Strelkabelka receptas: bulgariški kebabai

Jautienos troškinys

Savaitgaliui – sotūs, „patys pasigaminantys“ jautienos ir veršienos troškiniai: 12 receptų