Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-09-03 14 val.
Giedrius Surplys

Giedrius Surplys: Izraelis norėtų importuoti lietuvišką jautieną ir kiaušinius

Vištiena žolelių marinate

Marinatai su prieskoninėmis žolelėmis: 3 įdomūs receptai skirtingų rūšių mėsai

Šašlykai, citrinų marinatas

Ekspertė – apie marinavimo mitus: ar rūgštis tikrai minkština mėsą, kiek svarbus marinavimo laikas?

Jautienos gabaliukas

Kinija panaikino daugiau kaip 20 metų galiojusį britiškos jautienos importo draudimą

Patiekalai vasaros savaitgaliui

Rojus smaguriams: grilyje kepta jautienos sprandinė ir šokoladinis pyragas su ledais

Ant grilio keptas kepsnys

Vasaros startui – karališki grilio patiekalai: 3 kepsnių iš kiaulienos, jautienos bei vištienos receptai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Umbrijos dvelksmas: du pagrindiniai pirmieji patiekalai – gnocchi ir strangozzi

Egzotiniai burgeriai Kaune

Egzotiški mėsainiai Kaune, supriešinę visuomenę: žmonės kviečiami paragauti kengūrienos, krokodilienos ir zebrienos

Kepamas ir jau iškeptas steikas

Nidos receptas: kaip teisingai iškepti „steiką“?