Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-02-21 21 val.
Šviežios mėsos asortimentas

Raudona ar balta mėsa: ką privalome žinoti ne tik rinkdamiesi, bet ir gamindami?

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas čili troškinys

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: improvizacija čili troškinio tema

Tiršta mėsos ir avinžirnių sriuba

Sriubos su kiauliena ir jautiena: nuo rytietiškų iki tradicinių su kukuliukais

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas patiekalas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: šiaurės Malio patiekalas su jautiena ir ryžiais

DSC_1284

Namie skaniausia. Romantiška vakarienė dviems: plėšyta jautiena

Jurga ir Paulius Jurkevičiai, jų svečias ir vakarienei gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Legendinė „amatriciana“ ir troškinta jaučio uodega

Skerdykla Lenkijoje

Lenkijoje atliekamas auditas dėl nesaugios jautienos

Skerdykla Lenkijoje

Prancūzijoje dalis įtartinos jautienos iš Lenkijos buvo parduota vartotojams

Lenkijos įmonėje užfiksuoti vaizdai

ES valstybės narės skuba sunaikinti iš Lenkijos importuotą nesveikų karvių mėsą