Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-07-19 10 val.
Kepti kiaulienos šonkauliai

Kepame šonkauliukus: receptai ir grilio, ir kepimo orkaitėje gerbėjams

Grilio patiekalai

Kepimo ant grilio ekspertas pataria: kokią mėsą rinktis ir kaip ją tinkamai iškepti

Nauji vėjai iškylaujant su „Lidl“: 4 būdai, kaip ant grilio paruošti burnoje tirpstančią jautieną

Nauji vėjai iškylaujant su „Lidl“: 4 būdai, kaip ant grilio paruošti burnoje tirpstančią jautieną

Jautienos didkepsniai MEDAUS IR AITRIŲJŲ PAPRIKŲ MARINATE

Kepame jautieną ant grilio: nuo sultingų kepsnių iki kotletukų mėsainiams

Jautienos nugarinės pjausnys „Tagliata di manzo“

Itališka virtuvė – ne tik picos, bet ir tobuli mėsos kepsniai: patarimai ir 2 receptai

Vištienos troškinys

Maisto ekspertė pataria, kaip išsirinkti šviežią mėsą, ir dalijasi 2 receptais

Jautiena.

Kinija sustabdė keturių stambių Australijos jautienos perdirbimo įmonių gaminių importą

Vyras gamina kepsnį.

Pomidorus laikykite šakelėmis žemyn. Ką daryti, kad mėsa, daržovės ir vaisiai išliktų švieži kuo ilgiau?

„City Chef Barbecue“ rūkytos vištos

Vegetariškomis Velykomis nekvepia: mėsos pardavėjai vos spėja suktis, bet pirkimo pokyčių pastebi