Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-10-30 19 val.
Vyne troškinti jaučio žandai

„O ką skanaus?“ receptas: vyne troškinti jaučio žandai

Jautiena

Po dviejų dešimtmečių pertraukos JK atnaujino jautienos eksportą į JAV

Jautienos kukuliukai su spanguolių padažu

Pavergs visus: jautienos kukuliukai su pikantišku spanguolių padažu

Jautiena su prieskoniais

Kokie prieskoniai labiausiai tinka įvairiai mėsai: patarimai ir naminių mišinių receptai

Jautiena

Limuzinai važinėja ne tik gatvėmis: ganosi pievose ir virsta išskirtinio skonio kepsniais

Brandinta jautiena

Japonija panaikino visus apribojimus prancūziškos jautienos importui

Jautiena

Kuo mėsinių galvijų mėsa skiriasi nuo paprastos jautienos ir kodėl ją taip vertina japonai

Tinklaraštininkė Jurgita ir jos ruošti „tacos“ su jautiena ir paprikomis

„Duonos ir žaidimų“ receptas: „tacos“ su jautiena ir paprikomis

Grilinam su

Atskleistos gero steiko paslaptys: kaip namuose pigiai paruošti brangų kepsnį ir kokios smulkmenos nulemia skonį?