Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-01-06 15 val.
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šefas D.Praspaliauskas – jūsų virtuvėje: leiskite sau gyventi paprasčiau

Jautiena

Skaniau nei restorane: aukščiausios kokybės jautienos kepsnį galite išsikepti namuose

Jautiena su „Béarnaise“ padažu

Ekspertas – apie jautieną: kokia dalis kokiam patiekalui tinka. Receptai

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE

Kinija panaikino embargą jautienai iš Brazilijos

Virtas jaučio liežuvis

Puikiai tiks šventėms: žiemos prieskoniais gardintas virtas jaučio liežuvis

sefo-receptas-sventinis-jautienos-kepsnys-su-is-debesu-nusileidusia-bulviu-kose

Šefo receptas: šventinis jautienos kepsnys su iš debesų nusileidusia bulvių koše

sefo-receptas-sventinis-jautienos-kepsnys-su-is-debesu-nusileidusia-bulviu-kose

Šefo receptas: šventinis jautienos kepsnys su iš debesų nusileidusia bulvių koše

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – sotus piemenėlių pyragas su mėsa ir bulvių koše

„Stroganov“

Ekspertė – apie befstrogeno kilmę ir kaip jį skaniai paruošti namie