Naujienos ankstesnės nei 2018-06-11 16 val.
Juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Ant grilio ruošta juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Vytaras Radzevičius ir jo gaminta Aliaskos šaltiena

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Aliaskos šaltiena

Mokslininkas iš Vokietijos B.Buck yra Klaipėdoje koordindavo krevečių auginimo sistemos įdiegimą.

Egzotika iš Floridos: Klaipėdoje pradedamos auginti krevetės paklos pamatą naujam verslui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošta lazanija

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: jūros gėrybių lazanija ir itališkas desertas „sbricciolata“

Sočioji žuvienė

„Miško žvėrių“ receptas: sočioji žuvienė, idealiai tinkanti, kai spaudžia šaltis

Jūros patiekalų restoranas „Senis ir Jūra“

„iittala restoranų radaras“: nauja jūros patiekalų vieta Kaune – „Senis ir Jūra“

Japoniška moliuskų sriuba

Japoniška moliuskų sriuba iš Kobo Abe romano „Moteris smėlynuose“

Austrių festivalio renginys „Gentelman‘s empire“

Austrių žinovo patarimai: kurios geriausios ir su kuo jos dera?