Naujienos ankstesnės nei 2018-06-22 13 val.
Šefas Tadas Vibrantis

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 21 vieta: analogų neturintis jūrinio maisto bistro – „Selfish“

Keptos krevetės su mangų-pomidorų salsa

Greitas ir vasariškas „Vyrai virtuvėje“ receptas: krevečių iešmeliai su gaivia salsa

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas rizotas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rizotas su Tirėnų jūros omarais ir jų „carpaccio“

Pajūrio Bulonės miestas

Kodėl Bulonės miesto meras pirmadienį iškėlė trispalvę ir pasipuošė kaklaraiščiu iš Lietuvos?

Juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Ant grilio ruošta juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Vytaras Radzevičius ir jo gaminta Aliaskos šaltiena

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Aliaskos šaltiena

Mokslininkas iš Vokietijos B.Buck yra Klaipėdoje koordindavo krevečių auginimo sistemos įdiegimą.

Egzotika iš Floridos: Klaipėdoje pradedamos auginti krevetės paklos pamatą naujam verslui