Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-07-05 19 val.
Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Restorano „Kaskasakè“ patiekalas

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Šefas Tadas Vibrantis

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 21 vieta: analogų neturintis jūrinio maisto bistro – „Selfish“

Keptos krevetės su mangų-pomidorų salsa

Greitas ir vasariškas „Vyrai virtuvėje“ receptas: krevečių iešmeliai su gaivia salsa

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas rizotas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rizotas su Tirėnų jūros omarais ir jų „carpaccio“

Pajūrio Bulonės miestas

Kodėl Bulonės miesto meras pirmadienį iškėlė trispalvę ir pasipuošė kaklaraiščiu iš Lietuvos?

Juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Ant grilio ruošta juodųjų ryžių paelija su jūros gėrybėmis

Vytaras Radzevičius ir jo gaminta Aliaskos šaltiena

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Aliaskos šaltiena