Naujienos ankstesnės nei 2018-08-29 16 val.
Jūros gėrybių patiekalas

Jūros šventė prie pietų stalo: 20 žuvies ir jūros gėrybių patiekalų

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: du sveikiausi ir greičiausi paruošimo būdai

Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Restorano „Kaskasakè“ patiekalas

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Šefas Tadas Vibrantis

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 21 vieta: analogų neturintis jūrinio maisto bistro – „Selfish“

Keptos krevetės su mangų-pomidorų salsa

Greitas ir vasariškas „Vyrai virtuvėje“ receptas: krevečių iešmeliai su gaivia salsa

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas rizotas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rizotas su Tirėnų jūros omarais ir jų „carpaccio“

Pajūrio Bulonės miestas

Kodėl Bulonės miesto meras pirmadienį iškėlė trispalvę ir pasipuošė kaklaraiščiu iš Lietuvos?