Naujienos ankstesnės nei 2019-04-11 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Ko nežinojome apie midijas? Kad jos gardinamos laurais. Tuno „carpaccio“ cukinijų patale

Festivalio atidarymo vakaras

9-iuose miestuose prasidėjo Austrių festivalis: bus ir „burgerių“, ir picų, ir tartarų su austrėmis

Liepa ir Evaldas Norkevičiai

Liepą Norkevičienę prie austrių pripratino vyro tėvai: „Apie jas nežinojau, dabar – dievinu“

Arminas Lydeka, Rasa Arlauskienė, Evaldas ir Liepa Norkevičiai, Sigitas Praspaliauskas

Aristokratiškų jūros gėrybių mėgėjai šventiškai atidarė austrių sezoną

fish

Laivų mūšis: Lamanšo sąsiauryje kovėsi prancūzų ir britų žvejai

Jūros gėrybių patiekalas

Jūros šventė prie pietų stalo: 20 žuvies ir jūros gėrybių patiekalų

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: du sveikiausi ir greičiausi paruošimo būdai

Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Restorano „Kaskasakè“ patiekalas

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje