Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-05-05 10 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kuskusas „alla siciliana“. Du Sicilijos receptai – vegetariškas ir su jūros gėrybėmis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštos salotos

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kaip nesusipykti su aštuonkoju: 10 patarimų ir 2 receptai – salotos ir rizotas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Ko nežinojome apie midijas? Kad jos gardinamos laurais. Tuno „carpaccio“ cukinijų patale

Festivalio atidarymo vakaras

9-iuose miestuose prasidėjo Austrių festivalis: bus ir „burgerių“, ir picų, ir tartarų su austrėmis

Liepa ir Evaldas Norkevičiai

Liepą Norkevičienę prie austrių pripratino vyro tėvai: „Apie jas nežinojau, dabar – dievinu“

Arminas Lydeka, Rasa Arlauskienė, Evaldas ir Liepa Norkevičiai, Sigitas Praspaliauskas

Aristokratiškų jūros gėrybių mėgėjai šventiškai atidarė austrių sezoną

fish

Laivų mūšis: Lamanšo sąsiauryje kovėsi prancūzų ir britų žvejai

Jūros gėrybių patiekalas

Jūros šventė prie pietų stalo: 20 žuvies ir jūros gėrybių patiekalų

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: du sveikiausi ir greičiausi paruošimo būdai