Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-11-28 10 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: vynuogių lapų balandėliai, įdaryti tigrine krevete, ir tuno „petukai“ su mėtomis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: pomidorų krepšelyje su kuskusu ir pikantiškoje pupų „insalata“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai su kalmarais

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: kaip paruošti kalmarą sultingai? „Risotte“, grilyje, su San Marzano pomidorais

Vytaras Radzevičius ir ant grilio keptos krevetės

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: krevetės ant grilio

Restoranas „Selfish“

30 geriausių restoranų. 23 vieta: geriausias žuvies ir jūros gėrybių restoranas Lietuvoje – „Selfish“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Reikia sureguliuoti kraujo spaudimą? Prašom – midijų „bruschetta“ ir spagečiai „alle vongole“

Grilyje keptos krevetės

Idėja savaitgaliui – grilyje keptos jūros gėrybės: 2 visus nustebinsiantys receptai

Ramučiuose įsikūrė maisto produktų tiekimo milžinė „Bidfood“

Kauno rajone įsikūrė maisto produktų tiekimo milžinė „Bidfood“

Krevetės su mango padažu

Lėkštėje – žuvis ar jūros gėrybės: patiekalai turintiems ir keliolika minučių, ir visą valandą