Naujienos ankstesnės nei 2021-06-07 8 val.
Agnė Kulitaitė

Keliauju po pasaulį su „Wolt“: nuo tikros neapolietiškos picos iki skaniausių „bao“!

Cover photo

Skonių kompasas: 27 restoranai didžiuosiuose Lietuvos miestuose, kurių maisto neparagauti būtų nuodėmė

Bulvių apkepas su rūkyta lašiša ir žirneliais

Pasiilgusiems jaukaus patiekalo – apkepas su žuvimi ar jūros gėrybėmis. 10 receptų

Austrių „rokfeleris“ ir keptos šukutės

Pasaulis lėkštėje: Valentino dienai – austrių „rokfeleris“ ir ant druskos keptos šukutės

„Paella“ su jūros gėrybėmis ir vištiena

Pasaulis lėkštėje: Ispanijos pasididžiavimas – paelija, jos variantas su vištiena

Ispaniška paelija su jūros gėrybėmis

„O ką skanaus“ receptas: ispaniška paelija su jūros gėrybėmis

Aštuonkojo patiekalas

Silkės kaimynas ant šventinio stalo – aštuonkojis: 2 įdomūs receptai

Evelina Stundžienė

Žuvies ir jūrų gėrybių troškinys su rūkyta dešrele ir pankoliu

Midijos

Lengviau nei galvojote: 3 restorano lygio patiekalai su midijomis