Naujienos ankstesnės nei 2023-09-21 18 val.
Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: sriuba, kokios dar neragavot – jūros gėrybių su polenta

Krevečių vėrinukai

Šefų japonų būdas, kaip tobulai nuvalyti krevetes. O tada metas jų vėrinukams!

Edvardas Grišinas ir asociatyvi nuotr.

Riebalų rūgštis, kurios daugeliui trūksta, bet to nejaučiame: dietologas pataria, kaip jos gauti su maistu

Šefas restorano virtuvėje

Virtuvės šefai įvardijo, kokių patiekalų nekenčia ruošti. Gal būtent juos užsisakot?

„Viči“ produkcija Donecke

Į Ukrainos rinką pateko 8 tonos „Viči“ jūros gėrybių, užnuodytų sveikatai pavojingu kadmiu, dar 14 tonų – Lietuvos sandėliuose

Viduržemio jūros dieta

Viduržemio jūros dieta: ką jos metu valgyti ir kodėl reikėtų rinktis

Žuvies šašlykas

Ant gyvos ugnies – žuvis ir jūros gėrybės. 12 receptų

Svieste keptos krevetės

„Aurimėlio virtuvė“: svieste keptos krevetės

Harisa pagardintos krevetės su bulgur kruopomis

Eksperimentai su krevetėmis: takai, gardus troškinys ir derinys su kukurūzais