Naujienos ankstesnės nei 2021-12-07 15 val.
Pyragas „Panettone“

Italijoje gyvenanti lietuvė – apie panettone: kaip išsirinkti geriausią ir išlaikyti šviežią?

Švediškos cinamoninės bandelės

Idealus žiemos skanėstas – švediškos cinamoninės bandelės

Minkšti ir purūs keksiukai su mėlynėmis: patikrintas receptas Jūsų šventiniam stalui

Minkšti ir purūs keksiukai su mėlynėmis: patikrintas receptas Jūsų šventiniam stalui

Baku gutab su jautienos įdaru

Azerbaidžano virtuvės įvairovė: ką įdomaus jie gamina ir kur Vilniuje kepa kiaušinienę „Kuku“?

Morkų tortas

Burnoje tirpstantys pyragai ir trapūs sausainiai: kviečiame dalintis savo receptais!

Morenginiai sausainėliai

Desertų gerbėjams: kaip ruošti morengą ir ką jo baltu sluoksniu skaninti

Moliūginis pyragas „Pelenės namelis“

„Tekstorano“ receptas: moliūginis pyragas „Pelenės namelis“

Sviestiniai sausainiai „Advento kalendorius“

Tinklaraštininkė patarė, kokių sveikesnių skanėstų dėti į Advento kalendorių. Receptas

Nida Degutienė ir jos keptos moliūgų duonelės

Nidos receptas: itin universalios ir skanios moliūgų duonelės