Naujienos ankstesnės nei 2021-12-31 18 val.
Šventiniai užkandžiai

Šventinio savaitgalio valgiaraštis: ir paprastumo, ir iššūkių gerbėjams

Šimtalapis

Pažintis su totorių virtuve: kokie ingredientai ir patiekalai jai būdingi?

Švediškos cinamoninės bandelės

5 cinamonu kvepiantys patiekalai: nuo anties iki mielinių bandelių

Kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais

„Aurimėlio virtuvė“: kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais

Tradiciniai kūčiukai

10 patarimų kūčiukų kepėjams: apie tradicinius, pagerintus, traškumą ir saldumą

Šventinio stalo patiekalai

7 tradiciniai patiekalai, be kurių Kūčių stalas sunkiai įsivaizduojamas

Šventiniai „Ant medinės lentelės“ patiekalai

Kalėdų stalui – 5 patiekalų receptai iš tinklaraštininkės „Ant medinės lentelės“

Meduoliniai kepiniai

Kepiniai su medumi – nuo sausainių iki tortų. Patarimai ir receptai

Šventinių veganiškų patiekalų duetas

Nori – gali atrasti: grybų paštetas ir veganiški imbieriniai sausainiai