Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-09-08 13 val.
Vytaras Radzevičius ir jo keptas ėriukas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: ėriukas ant Patagonijos kryžiaus

„Kamadoclub“ nuotr./Kamado tipo grilis

Grilio sezonas įsibėgėjo: kepsninių rinką sudrebino atradimas iš Japonijos

Jonas Palys

Kauno valgyklų ekspertas J.Palys: „Geriausią valgyklą išduoda šnicelis“

Ant grilio keptas kepsnys

Vasaros startui – karališki grilio patiekalai: 3 kepsnių iš kiaulienos, jautienos bei vištienos receptai

Šeima kepa mėsą ant grilio

Kepsnių sezonas: 7 specialistės rekomendacijos besirenkantiems grilį

Šašlykai

6 būdai, kaip užmarinuoti šašlyką

Tarptautinis grilių čempionatas Druskininkuose

Druskininkuose gurmaniški kepsniai čirškės ant rankų darbo šedevro

Mėsainis

Atidarome grilio sezoną: 15 receptų apšilimui – nuo kepsnelių iki mėsainių ir šašlykų