Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-02-05 19 val.
Šviežia mėsa

Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pasenusios

Podkastas „Skrieja kamuolys“

„Skrieja kamuolys“: FK „Vilnius“, J.Mourinho vaiduoklis Vemblyje ir kepsniai Dubajuje

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: baklažano kepsniai ir vafliai su datulių-riešutų pertepimu

Keptas avienos kumpis

Kalėdų stalui – keptas ėrienos kumpis, marinuotas su medumi

Moliūgai

Iš moliūgų – ir vegetariški kepsniai, ir natūralūs saldainiai

Kiaulienos nugarinė su obuoliais

Nenukonkuruojama klasika: kepta sultinga kiaulienos nugarinė su obuoliais

Patisonas

Ką gaminti iš įdomesnių daržovių? 2 receptai: salierų kepsniai ir įdaryti patisonai

Vytaras Radzevičius ir jo ruošti Vištos kepsniai

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: vištos krūtinėlių kepsniai

Vytaras Radzevičius kepa jautienos šonkaulių kepsnį

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: didelis jautienos šonkaulių kepsnys