„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2020-08-11 10 val.
Batatai

Saldžiosios bulvės – aukščiau už tradicines visa galva: Mindaugas renkasi kaip užkandį ar garnyrą mėsai

Kepsninėje rūkytas karšis

Kepsninėje rūkytas karšis: dieviškam rezultatui Juditai pakanka minimalių pastangų ir... pjuvenų

Mėsainis „Fresh taste“

Sultingos vištienos ir salstelėjusios šoninės tango: atsispirti naminiam Kristinos mėsainiui nėra šansų

Kepti vištienos sparneliai

Manėte, kad keptais sparneliais nenustebinsite? Kėdainietis grilio entuziastas Giedrius įrodys, kad klystate

Kiaulienos kepsniai

Marinuoti kiaulienos kepsniai – pavyks ir virtuvės naujokui

Adžika laikoma vienu reikšmingiausių Kachetijos paveldo turtų

Universalioji paprika: klaipėdietis Vincentas naudoja adžikos gamybai ir kepsnius blizgindamas

„Norfos“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius

Vasaros piknikas su kepsniais: ekspertai pataria rinktis marinuotą kiaulieną

Grilis

Kepsninės laboratorija: dalinkitės grilio atradimais ir laimėkite kepsnių naujiems eksperimentams!