Naujienos ankstesnės nei 2019-04-06 9 val.
Kiauliena

Kiaulienos gamyba Estijoje per metus sumenko 6 proc., jautienos – 14 proc.

Kiauliena Kinijos prekybos centre

Kinija pagal susitarimus su Vašingtonu iš JAV šiemet importuos rekordinį kiekį kiaulienos

Paršeliai

Fitoterapeuto V.Skirkevičiaus žinutė vegetarams: lietuviams reikia valgyti kiaulieną

Kaziuko mugės akimirka

Savaitgalio valgiaraštis – Kaziuko ritmu: nuo žirnių košės iki riestainių ir spurgyčių

Fasuota mėsa

Nustebsite sužinoję: faktai apie sveriamą ir fasuotą mėsą

Saldžiarūgštė kiauliena

12 nelietuviškų kiaulienos patiekalų: receptų kilmė – nuo Danijos iki Kinijos

Šviežios mėsos asortimentas

Raudona ar balta mėsa: ką privalome žinoti ne tik rinkdamiesi, bet ir gamindami?

Tiršta mėsos ir avinžirnių sriuba

Sriubos su kiauliena ir jautiena: nuo rytietiškų iki tradicinių su kukuliukais

Julija Steponavičiūtė ir jos kepti kiaulienos šonkauliukai

„KitchenJulie“ receptas: kepti medumi glazūruoti kiaulienos šonkauliukai