Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-04-08 9 val.
Renata Ničajienė ir jos keptas maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Renata Ničajienė dalijasi šventiniu receptu: maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Šaltiena
Reklama

Griauname mitus apie šaltieną: tikrai nesunku išvirti, o nauda – didžiulė

Virta kiauliena su šventiniu marinatu tiks ir mažam, ir senam
Reklama

Virta kiauliena su rozmarino šakele pakviesta į Velykų puotą nepadarys gėdos niekam

Kiniška kiauliena
Reklama

Saldžiarūgštė ir aštri kiniška kiauliena nustebins – pasijusite kaip restorane

Malta mėsa
Reklama

Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite

Kiauliena
Reklama

Mėsos atsargos šaldiklyje: kokių klaidų nedaryti?

Kepsnys
Reklama

Akcijos skatina būti sumaniais ir praktiškais: nusipirkę daugiau mėsos, tinkamai ją paruoškite

Svogūniniai kiaulienos šonkauliukai: prieš ir po

„Aurimėlio virtuvės“ svogūniniai kiaulienos šonkauliukai. Mėsa tiesiog kris nuo kauliuko!

Šviežia kiauliena
Reklama

Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose